Blog Archive


الگوریتم جدید گوگل محتوای اختصاصی تولید میکند

الگوریتم Paraphrasing، برای تولید محتوا توسط گوگل

گوگل به تازگی پرده از تحقیقاتی برداشته که برای طراحی یک الگوریتم جدید انجام شده است. الگوریتم جدید گوگل میتواند محتوای چند صفحه اینترنتی را بررسی کرده و براساس آنها یک مقاله جدید و اختصاصی تولید کند. هدف از طراحی این الگوریتم جدید پاسخ دهی به کاربران هنگام جستجو و عدم نیاز به ارجاع آنها به سایت اصلی تولید کننده محتوا بوده است.

الگوریتم Paraphrasing چطور کار میکند؟

این الگوریتم محتوای هر صفحه را بررسی کرده و بخش هایی که اطلاعات مهمی در آنها نیست را حذف میکند. با این کار عملا خلاصه ای ارزشمند و کاربردی از محتوای صفحه تولید میکند. شاید نزدیک ترین نمونه به خروجی این الگوریتم نتایج نمایش داده شده در در صفحه جستجوی گوگل باشد.

البته این الگوریتم پا را یک قدم فراتر گذاشته و محتوا را براساس ترکیب چند صفحه اینترنتی تولید میکند. در قدم بعدی با استفاده از الگوریتم دیگری که برپایه هوش مصنوعی طراحی شده واقعی بودن محتوا بررسی شده و اطلاعات نادرست از آن حذف میگردد.

گوگل دیگر نیازی به محتوای شما نخواهد داشت!

در این تحقیقات اعلام شده است که گوگل قادر خواهد بود محتوای مورد نظر کاربر را با توجه به اطلاعات جمع آوری شده از سطح وب تولید کرده و در اختیار او قرار دهد. در نتیجه دیگری نیازی به سایت شما و ارجاع کاربر به آن نخواهد داشت.

این مسئله موجب جدیدی از نگرانی را در مدیران وب سایت های و تولیدکنندگان محتوا ایجاد کرده است. با اجرایی شدن این الگوریتم در نتایج جستجو به طور حتم شاهد افت چشم گیری در تعداد بازدیدکنندگان سایت ها خواهیم بود که عملا میتواند روند بازاریابی آنلاین سایت ها را مختل کند.

همین چند ماه پیش مقاله ای در مورد انحصار طلبی گوگل و تلاش آن برای نگه داشتن کاربران در صفحه جستجو منتشر کرده بودیم. اعلام عمومی این تحقیقات نگرانی ما نسبت به آینده را پررنگ تر خواهد کرد.

این تحقیقات به جستجوی گوگل مرتبط نیست

با افزایش موج نگرانی ها و زیاد شدن سوالات کاربران توییتر در این حوزه Danny Sullivan مدیر موتور جستجوی گوگل اعلام کرده است که این تحقیقات از طرف شرکت Google brain انجام و منتشر شده است. در نتیجه به معنی استفاده از آنها در Google Search نیست. گوگل همواره در حال تحقیقات بیشتر و ارائه نتایج به دست آمده است ولی همه آنها لزوما در الگوریتم های مربوط به موتور جستجو استفاده نمیشوند.

این پاسخ تا حدی نشان میدهد که گوگل حداقل امسال قصد استفاده از این تحقیقات جدید در رتبه بندی نتایج گوگل یا نمایش پاسخ به کاربران را ندارد ولی ممکن است سیاست های گوگل در آینده تغییر کرده و بیشتر از گذشته به یک موتور پاسخ گو تبدیل گردد.

از این اتفاق چه درسی باید بگیریم؟

اگر گوگل توانایی تولید الگوریتم هایی تا این حد پیچیده را دارد یعنی میتواند به راحتی کیفیت محتوای یک صفحه را آنالیز کرده و بخش های ارزشمند آن را شناسایی کند.

تولید محتوا دیگر به معنی یک متن هدف گذاری شده بر روی کلماتی مشخص نیست. باید بیشتر از همیشه به مفهوم کلیدیو پاسخ گویی به کاربران در محتوا توجه کنیم.

by rashaadmin / دسامبر 14, 2018 /In Photography, PSD Templates

افزودن Sitemap به Google Search Console

یکی از بهترین شیوه ها برای شناسایی صفحات شما توسط Google استفاده از سامانه Google Webmasters یا همان Google Search Console است. این کار باعث می شود که شناسایی صفحات توسط خزنده های موتور جستجوی گوگل یا همان Google Crawler مناسب تر صورت گیرد.افزودن Sitemap بعد از راه اندازی نسخه نهایی سایت توصیه می شود.

برای ثبت مراحل زیر را یکی بعد از دیگری انجام دهید.

1- با استفاده از این لینک وارد صفحه Google Search Console شوید.
2- اسم سایت خود را در فهرست یافته و بر روی آن کلیک کنید.
3- بر روی آیتم Crawl کلیک کنید.
4- بر روی آیتم Sitemaps کلیک کنید.
5- از سمت دیگر صفحه کلید قرمز رنگ ADD/TEST SITEMAP را انتخاب فرمایید.

6- در قسمت خالی عبارت sitemap.xml (یا آدرس sitemap سایت خود را) وارد فرمایید.
7- بر روی کلید Submit کلیک کنید.

البته شما می توانید با استفاده از لینک مستقیم به این صفحه افزودن Sitemap مراجعه کنید.

by rashaadmin / سپتامبر 12, 2018 /In Envato, Graphic Design, Photography